Erdoğan'dan Uçakta Açıklamalar

Haber Girişi: 22.09.2017 18:17
Abone Ol

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyareti sonrasında uçakta gazetecilerin sorularına tek tek yanıt verdi. ABD ziyareti sırasında yaptığı görüşmelerden, Gülen'in durumuna, S-400 füzelerinden NATO'ya kadar birçok soruya yanıt veren Erdoğan, S-400 füzeleri konusunda Trump tarafından kendisine herhangi bir soru sorulmadığı ve tepki gösterilmediğini belirterek, bu konuda her ülkenin kendi özgürlüğünün bulunduğunu açıkladı.

Kendilerinin yaptıkları ziyaret sırasında Arakan ile ilgili Erdoğan önderliğinde düzenlenen toplantıya katılım olmadığının da açıklamasında bulunan Erdoğan, dünyanın hala bu duruma sessiz kaldığını açıkladı.

TEOG Konusunda Adım Atıldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEOG konusunda bu zamana kadar herhangi bir kimseden ses çıkmaması üzerine kendisinin sesini çıkarttığı ve sonucunda da hem masraf, hem stres yapan bu sistemin kaldırıldığını ifade etti.

İfadelerinde NATO'ya bağlı olduklarını, Gülen'in 400 dönümlük arazi içerisinde bey gibi yaşadığını ve ABD tarafından verilen belgelere rağmen iade edilmediğini belirten Erdoğan, Gülen'in ABD makamları tarafından en kısa sürede Türkiye'ye iade edilmesi talebini tekrarladıklarını açıkladı.

Yorum Yap
Kimseyle mail adresiniz paylaılmayacaktır.
This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.

Öne Çıkan Haberler